Show yourselves :)

Tutaj możesz się przedstawić oraz zapoznać z innymi fanami.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Krótka piłka. Pierw pokażcie gęby, potem licytacja. Prezesowa dostała dziś spuściznę po swoim stryju z Buenos Aires. Jakieś dwa średniego standardu samochody, bodajże jeden Ferrari Enzo, drugi Aston Martin One77, cztery sauny na fińskich peryferiach, siedem osłów z Mongolii i hacjendę 900m2.
I w tym ostatnim mam problem, bo nie mam kogo zatrudnić co sprzątania. Z chęcią zatrudnię jakiegoś niedrogiego, acz szanującego się pachoła. Budżet pozwala mi na wydanie 80 000 złotych :P
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

misstwisted pisze:I w tym ostatnim mam problem, bo nie mam kogo zatrudnić co sprzątania. Z chęcią zatrudnię jakiegoś niedrogiego, acz szanującego się pachoła. Budżet pozwala mi na wydanie 80 000 złotych :P
Zapomniałaś dodać, że te 80 000 zł odziedziczyłaś w złotówkach przed denominacją, więc twój budżet jest gówno wart :P
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze:
misstwisted pisze:I w tym ostatnim mam problem, bo nie mam kogo zatrudnić co sprzątania. Z chęcią zatrudnię jakiegoś niedrogiego, acz szanującego się pachoła. Budżet pozwala mi na wydanie 80 000 złotych :P
Zapomniałaś dodać, że te 80 000 zł odziedziczyłaś w złotówkach przed denominacją, więc twój budżet jest gówno wart :P
Pachoł tak wyszczekany, że aż się rwie, a poleciałoby się sprzątać hacjendę, nawet gdyby miał kafelki językiem lizać :P
bartekbb23

misstwisted pisze: Pachoł tak wyszczekany, że aż się rwie, a poleciałoby się sprzątać hacjendę, nawet gdyby miał kafelki językiem lizać :P
Sory, szpary bym Ci nie wylizał, a co dopiero kafelków, za żadną kasę :lol:
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze:
misstwisted pisze: Pachoł tak wyszczekany, że aż się rwie, a poleciałoby się sprzątać hacjendę, nawet gdyby miał kafelki językiem lizać :P
Sory, szpary bym Ci nie wylizał, a co dopiero kafelków, za żadną kasę :lol:
A już myślałam, że Górnik Zabrze wygra ubiegłoroczne derby...
bartekbb23

misstwisted pisze: A już myślałam, że Górnik Zabrze wygra ubiegłoroczne derby...
Aha :D
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Dobra, koniec offtopu moi mili ;) Zdjęcia dawać!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze:
misstwisted pisze: A już myślałam, że Górnik Zabrze wygra ubiegłoroczne derby...
Aha :D
Ba dum tsss.
bartekbb23

misstwisted pisze: Ba dum tsss.
tak tak, dżemik jest lepszy niż sandały
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

bartekbb23 pisze:
myszorkowa pisze:Dobra niech stracę :whoeva:
Ciekawe ile Prezes weźmie za spotkanie z takimi dwiema haha :D Prezes firmę zakładaj, będziesz spotkania z ludźmi organizował :P
Firmę już mam. Tylko dopiszę kolejną działalność po prostu :))
A prezesowa nie nazywa się Misstwisted, to manipulacja!!! ;)
bartekbb23

prezes1 pisze: A prezesowa nie nazywa się Misstwisted, to manipulacja!!! ;)
Cholera, myślałem, że żona! Po co więc z nią dyskutuję. Pewnie pachołek jaki co mu się sława i kariera marzy i mąż bogaty!
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Agata BJ pisze:
prezes1 pisze:
bartekbb23 pisze: Uzgodniliśmy z prezesem, że meet & greet ze mną, będzie kosztowało Cię 3000 zł. Bieber chce 1500, ale wiadomo, ja Polak więc, kosztuje to więcej. :D
Zgadza się, tak uzgodniliśmy z Bartkiem. Natomiast jestem też we wstępnej fazie negocjacji z innymi osobami(i taki np. A....n weźmie minimum 5000zł lekką ręką). No ale on jest top star. Co do kobiet to ponieważ mam już chody u A....BJ, będziemy także negocjować ceny meet&greet... Tak więc Tomker jaka jest twoja cena wyjściowa? :D
Ale o kogo może chodzić z tym "A....BJ" :D Nie znam takiej kobiety. No i czemu Tomker ma płacić? :D
No, trooochę mnie nie było i znowu plotki...:)
Mam nadzieję, że ostatnie zdanie oznacza, że nie będę musiał sprzedać samochodu i dogadywać się z Prezesem#1, żeby się z Tobą zobaczyć? ;)

P.S. Dlaczego nie mogę załączyć fotki? mam jakiś limit? czy nie przechodzi przez cenzurę? ;)
oficjalna wersja - "Przekroczyłeś maksymalny limit uploadu (256 KB)"
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

No dobrze że jesteś Tomker. Wszyscy czekaliśmy. Jaka jest kwota wyjściowa? :D
bartekbb23

Tomker pisze:.S. Dlaczego nie mogę załączyć fotki? mam jakiś limit? czy nie przechodzi przez cenzurę? ;)
trzeba na zewnętrzny serwer i przez opcję IMG
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

bartekbb23 pisze:
Tomker pisze:.S. Dlaczego nie mogę załączyć fotki? mam jakiś limit? czy nie przechodzi przez cenzurę? ;)
trzeba na zewnętrzny serwer i przez opcję IMG
no tak to wiem, ale ja zawsze wolę trudniej :) A poza tym weszli mi na ambicję z tym limitem... 256 dla mnie? Kpina jakaś !
Postulat nr1: Uwolnić limit dla Tomkera! :czytaj:

[ Dodano: 2013-02-25, 22:52 ]
prezes1 pisze:No dobrze że jesteś Tomker. Wszyscy czekaliśmy. Jaka jest kwota wyjściowa? :D
Prezesie drogi(?), prezes zawsze tak dobrze poinformowany kto by chciał z kim... się spotkać by pogadać?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poznajmy się!”