I w tym ostatnim mam problem, bo nie mam kogo zatrudnić co sprzątania. Z chęcią zatrudnię jakiegoś niedrogiego, acz szanującego się pachoła. Budżet pozwala mi na wydanie 80 000 złotych
Show yourselves :)
Moderator: Mod's Team
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Krótka piłka. Pierw pokażcie gęby, potem licytacja. Prezesowa dostała dziś spuściznę po swoim stryju z Buenos Aires. Jakieś dwa średniego standardu samochody, bodajże jeden Ferrari Enzo, drugi Aston Martin One77, cztery sauny na fińskich peryferiach, siedem osłów z Mongolii i hacjendę 900m2.
I w tym ostatnim mam problem, bo nie mam kogo zatrudnić co sprzątania. Z chęcią zatrudnię jakiegoś niedrogiego, acz szanującego się pachoła. Budżet pozwala mi na wydanie 80 000 złotych
Zapomniałaś dodać, że te 80 000 zł odziedziczyłaś w złotówkach przed denominacją, więc twój budżet jest gówno wartmisstwisted pisze:I w tym ostatnim mam problem, bo nie mam kogo zatrudnić co sprzątania. Z chęcią zatrudnię jakiegoś niedrogiego, acz szanującego się pachoła. Budżet pozwala mi na wydanie 80 000 złotych
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Pachoł tak wyszczekany, że aż się rwie, a poleciałoby się sprzątać hacjendę, nawet gdyby miał kafelki językiem lizaćbartekbb23 pisze:Zapomniałaś dodać, że te 80 000 zł odziedziczyłaś w złotówkach przed denominacją, więc twój budżet jest gówno wartmisstwisted pisze:I w tym ostatnim mam problem, bo nie mam kogo zatrudnić co sprzątania. Z chęcią zatrudnię jakiegoś niedrogiego, acz szanującego się pachoła. Budżet pozwala mi na wydanie 80 000 złotych
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No, trooochę mnie nie było i znowu plotki...Agata BJ pisze:Ale o kogo może chodzić z tym "A....BJ"prezes1 pisze:Zgadza się, tak uzgodniliśmy z Bartkiem. Natomiast jestem też we wstępnej fazie negocjacji z innymi osobami(i taki np. A....n weźmie minimum 5000zł lekką ręką). No ale on jest top star. Co do kobiet to ponieważ mam już chody u A....BJ, będziemy także negocjować ceny meet&greet... Tak więc Tomker jaka jest twoja cena wyjściowa?bartekbb23 pisze: Uzgodniliśmy z prezesem, że meet & greet ze mną, będzie kosztowało Cię 3000 zł. Bieber chce 1500, ale wiadomo, ja Polak więc, kosztuje to więcej.Nie znam takiej kobiety. No i czemu Tomker ma płacić?
![]()
Mam nadzieję, że ostatnie zdanie oznacza, że nie będę musiał sprzedać samochodu i dogadywać się z Prezesem#1, żeby się z Tobą zobaczyć?
P.S. Dlaczego nie mogę załączyć fotki? mam jakiś limit? czy nie przechodzi przez cenzurę?
oficjalna wersja - "Przekroczyłeś maksymalny limit uploadu (256 KB)"
no tak to wiem, ale ja zawsze wolę trudniejbartekbb23 pisze:trzeba na zewnętrzny serwer i przez opcję IMGTomker pisze:.S. Dlaczego nie mogę załączyć fotki? mam jakiś limit? czy nie przechodzi przez cenzurę?
oficjalna wersja - "Przekroczyłeś maksymalny limit uploadu (256 KB)"
Postulat nr1: Uwolnić limit dla Tomkera!

[ Dodano: 2013-02-25, 22:52 ]
Prezesie drogi(?), prezes zawsze tak dobrze poinformowany kto by chciał z kim... się spotkać by pogadać?prezes1 pisze:No dobrze że jesteś Tomker. Wszyscy czekaliśmy. Jaka jest kwota wyjściowa?