Mam HAND!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Hihi. mam dwupłytówkę
Ktoś zauważył, że się walnęli na okładce i na DVDku? Ten utwór na DVD to nie jest These Arms Are Open All Night, tylko Open All Night (6 track na pierwszej płytce z boxa) 
Powiem wam, że udanie się po tą płytkę było dla mnie niemałym poświęceniem... płuca mnie bolą od kaszlu, miałem rano stan podgorączkowy, ale co tam... musiałem to mieć... wsiadłem w autobus, potem w tramwaj i dojechałem do MM
A pogoda była podobna jak przy premierze Bounce'a
Wtedy też lało 
Co do samej płytki... jest świetna. Nie do końca tego się spodziewałem, ale powiem wam, że HAND nawet... przerósł moje oczekiwania. LMS wymiata... miałem łzy w oczach przy pierwszych dwóch przesłuchaniach... toż to cudo, o jakim marzyłem
Troszkę niżej jest I Am i Last Cigarette, dalej Complicated, IWTBL, WSYCGH. O tytułowej nie wspominając, bo przecie wszyscy już ją dobrze znamy
Reszta jest baaardzo ok, no może Wildflower to takie zapychadło. Ale ogólnie... naprawdę wspaniały album 

Powiem wam, że udanie się po tą płytkę było dla mnie niemałym poświęceniem... płuca mnie bolą od kaszlu, miałem rano stan podgorączkowy, ale co tam... musiałem to mieć... wsiadłem w autobus, potem w tramwaj i dojechałem do MM
Co do samej płytki... jest świetna. Nie do końca tego się spodziewałem, ale powiem wam, że HAND nawet... przerósł moje oczekiwania. LMS wymiata... miałem łzy w oczach przy pierwszych dwóch przesłuchaniach... toż to cudo, o jakim marzyłem
Ostatnio zmieniony 18 września 2005, o 13:05 przez Ricky Skywalker, łącznie zmieniany 1 raz.
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Ożesz w mordę jeża, proszę mnie tu nie stresowac bo w krakowskim sEmpiku nie ma, a w MM będę mogła byc dopiero w poniedziałek...;(
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Moje też, bo (zwłaszcza patrząc na tytuły) to spodziewałam się czegoś w stylu 'Bounce'. A koniec końców stawiam ją dość wysoko wśród moich ulubionych płytek.Ricky Skywalker pisze:Co do samej płytki... jest świetna. Nie do końca tego się spodziewałem, ale powiem wam, że HAND nawet... przerósł moje oczekiwania.
Po pierwszym przesłuchaniu głęboko zszokowana stwierdziłam: 'na tym albumie nie ma utworów, które bym z hukiem wykopała', ale się zgadzam -np. 'Unbreakable' w tym miejscu byłoby lepsze.Ricky Skywalker pisze:no może Wildflower to takie zapychadło
Udała się chłopakom ta płyta
?artujesz?Olcat pisze:w krakowskim sEmpiku nie ma
Właśnie przed chwilą skończyłam słuchać HAND :) Niestety w Media Markt w Katowicach była tylko wersja "dla ubogich" jak ktoś to tutaj określił. (bardzo nietrafnie moim zdaniem, bo ja uboga się nie czuję). To samo w Empiku. Poza tym w środku nie ma tekstów i to mnie troche smuci, ale jak sobie tego wszystkiego posłucham to mmmmmm :) aż sie lepiej człowiekowi robi. W "Last Cigarette" jest jeden moment kiedy muzyka cichnie i słychac tylko ciche granie instrumentów i spokojny wokal Jona. Ja oczywiście zasłuchana dalej chciałam śpiewac refren...no i dałam się złapać :) Płytka jest super. Nawet "Who Says You Can't Go Home" nie jest takie straszne jak sie wydawało. Owszem, jest łatwe, lekkie i przyjemne i może się wydawać mało rockowe, ale jak się wsłuchac w tekst, to nawet taka muzyka tutaj pasuje :)
Uh ale tego wyszło... No tak to jest jak się człowiek raduje :mrgreen:
Uh ale tego wyszło... No tak to jest jak się człowiek raduje :mrgreen:
może jutro będę mieć HAND a jak nie muszę tydzień czekać bo u mnie niestety nie ma sklepów muzycznych a jeden został zlikwidowany bo facerowi się nie udało ale jak wszystko będzie wporzo to mam nadzieję że jutro będę mieć.
Ostatnio zmieniony 17 września 2005, o 19:25 przez klaudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie żartuję - nie ma. Ktoś za to oberwie99-in-the-shade pisze:?artujesz?Olcat pisze:w krakowskim sEmpiku nie maTo już nawet w nowootwartym mikro sEmpiku w Zabrzu się na HAND natknęłam...

...Don't you know that all my heroes died...?
Ja tez nie mam tekstów, ale są na www.bonjovi.com. Wystarczy ściągnąć, wydrukować i gotowe
Ale nigdzie nie umiem znaleźć złów do "Dirty Little Secret", a ze słuchu niebradzo do mnie trafia
Jakby ktoś znalazł to baaaardzo proszę