Moderator: Mod's Team
To w takim razie po co również dyskusje na temat najlepszej/najgorszej fryzury itd. itp. skoro tego też nie przeczytają więc się nie dostosują??bonmanka pisze:No rzeczywiscie masz troszke racji ale po co sie podniecac jak oni nie odwiedzaja Naszego forum wiec ta krytyka do nich nie dociera![]()
a szkoda...
Fajne podejście - nie lubię, znaczy się gorsze (czyli Chopin był do dupy kompozytorem skoro ja go nie lubię??). Naprawdę genialne. A poza tym, przez porównanie chciałem pokazać, że w porównaniu do Ironów (gdzie chłopy mają po 50 kilka lat, grają kawał czasu, a mimo to ich koncerty nadal są świetne i żywiołowe), BJ wypadają na żywo jak banda geriatryków na reklamie Biovitala wy piszecie ze to koniec itp porównujecie do Iron Maiden(SZCZERZE ICH NIE TRAWIE)
I tu zgadzam się z Sobolem - jesteś, dziewczyno, typowym przykładem fanatyka. Nie podoba się?? Nie słuchać!! Zero krytyki. Albo się wielbi wsyzstko co z BJ związane albo nie słucha się ich wcale, bo skrytykować nie można?? Masz wspaniałe podejścieJak macie problem to przestancie słuchać Bj. Maja tylu fanów ze jak kilku z Polski odpadnie nic sie nie stanie:P
phfrrrrrrrrrTwisted Sister pisze: A BJ z nas kocha większość, jeśli nie wszyscy XD.
I ja zgodzę się z Rattiem-zespół, ukochany czy też nie, krytykować trzeba. Jeśli kapela nagrywa słabsze płyty albo w pewnym momencie obniża poziom, powiedzenie tego głośno należy do, khem "obowiązku" zdrowo myślącego fana NIE-fanatyka. Przykładowo, uwielbiam Gunsów, ale Spaghetti Incident to niewypał *-*. To samo jest teraz z Bon Jovi-ponieważ za ich twórczością do TD szaleję, czego o poziomie trzymanym w obecnych czasach powiedzieć nie można *-*.I tu zgadzam się z Sobolem - jesteś, dziewczyno, typowym przykładem fanatyka. Nie podoba się?? Nie słuchać!! Zero krytyki. Albo się wielbi wsyzstko co z BJ związane albo nie słucha się ich wcale, bo skrytykować nie można?? Masz wspaniałe podejścieJak macie problem to przestancie słuchać Bj. Maja tylu fanów ze jak kilku z Polski odpadnie nic sie nie stanie:P
Wreszcie jakas zaintersowana inspiracja calej dyskusji! Dziekuje sliczne, koncercik polecam goracoTwisted Sister pisze:
A jako wielka miłośniczka Białego Węża za koncertem się rozejrzę :mrgreen: :mrgreen: .
[Rozszerzenie gif zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Ja fanem nie jestem, ale też bym się martwił gdyby moja ulubiona kapela 'umierała', nie wiem co Ty złego w tym widzisz...bonmanka pisze:Ojejku zabijcie nie o to chodzi krytykujcie .Krytyka okej. Ale czasem sie tak zamrtwiacie że jest coraz gorzej.
A czemu nie 'nasza'?? Nasza krytyka jest tak samo dobra jak każdego innego... chyba, że masz jakiś kompleks niższościApropo krytyki chodziło mi o to że ktoś napisał "że krytyka im pomoze ",ale chyba nie nasza prawda?
Może..... ale sposób w jaki do nich nawiązałaś mówił sam za siebie.Maidenów poprostu nie trawie nie mówiłam czy sa źli czy dobrzy tylko że nie lubie ich i koniec poprostu
No to faktycznie się zrehabilitowałaś :| :|Ja fanatyczka nie jestem sama powiedziałam o moim Jasiu że ma zwalony głos Uśmiech... i że lepiej byłoby zatrudnic Ryszarda (to teraz dodaje:P) Język
Czemu?? Co z tego, że to inne kapele?? Przecież nie porównujemy stylu grania, tylko staż i żywiołowość, a na to nie ma wpływu czy kapela gra heavy metal, folk czy countryAgata BJ pisze: A porównywać do innych kapel nie ma co. Bo tak naprawdę to nie ma do kogo ich porównać. To co innego niż Iron Maiden czy AC/DC. Choć rzeczywiście są w lepszej formie...