Akurat nie - jesli kogoś obchodzi jakaś osoba, to chcąc nie chcąc, wie jakiej jest ona narodowościA ty swoje Uśmiech... Czy ja napisałem, że on kogoś obchodził, czy jego NARODOWOŚć. A to jest różnica.
Aleś mi/nam pojechał, zaraz polecę do mamyA no właśnie niektóym to chyba przydałaby się zmiana foruum, zespołu który się słucha. Proponuje nową Britney. Muzyka jak najbardziej ambitna i nie jednolita.

1. oczywiście, że gloryfikujeszCzy ja ich ciągle gloryfikuje ? Nie obecną płyte gloryfikuje bo jest świetna a w histori mieli dużo złych decyzji.
2. Owszem, popełnili mnóstwo błędów, ale Ty mimo to pisałeś 'nie macie racji, oni to zrobili wspaniale/mądrze/dobrze/bla bla bla'
O zgrozo pamiętam. Ale wybacz, stary jestem, moja pamięć chyba szwankuje bo pamiętam, że dyskutowaliśmy o tym, że bezpodstawnie zjechałeś Wig Wam i inne świeże kapele, a nie o poziomie koncertów BJTo coś mało tematów czytasz. Nie pamiętasz naszej kłótni na temat płyt o zgrozo lepszych od HANDA ?
:mrgreen:Ja fanką nie jestem

O w mordę, czego jak czego ale sformułowania fanatyk lat 80-ych i 90-ych to się pod moim adresem nie spodziewałem.Nie zgadzam się z tobą. Po prostu staram się bronić ich przed idiotycznymi sformuowaniami fanatyków z lat 80-tych i 90-tych.
PS. mohery też bronią radyjka przed 'wrogami chrześcijańskiej Polski', ale czy to jednak oznacza, że mają rację??